Trött..

Trött,sur och allmänt gnällig bara.....
Ingenting känns kul just nu men men..snart kommer solsken...




Ledig tisdag!!

Idag har jag varit ledig jätte skönt, igår kväll när jag kom hem åt vi lite hamburgare som älsklingen gjort sen satt vi oss framför tv han tittade på fotboll, jag bara kände att jag inte orkade vara vaken längre jag var så trött eller oxå var det fotbollen som gjorde att jag somnade :-) 20.40 gick jag in och la mig helt galet.. vaknade vid åtta idag skönt :-) Åkte in till stan hade lite små saker att fixa innan resan som att växla pengar, köpa lite små saker! Hitta present till Elias mm. jag gick till maxi och handlade lite sen hämtade Rickard mig där kl 13.30 när han slutade! perfekt! Svårt att veta hur mkt pengar man behöver växla.. då frukost och kvällsmat ingår :-)
Så trött på att det aldrig syns på min lön hur mkt jag än jobbar känns det som att det aldrig blir ngt extra eller ngt att spara eller unna sig ngt extra :-( det är så jädra tråkigt.. känns som jag sliter mkt mera än det syns på lönekontot..bläää jag har dåligt betalt :-/
Ikväll har jag bakat kärleksmums och tiger kaka, när jag satte på kaffe till kärleksmumsen så frågade Rickard åå gör du chokladbollar?! nej svarade jag.. slängde ihop några sådana oxå så blir han glad :-) Han har inte sett dem ännu hihih!!
Nu blir det jobb resten av veckan och stanna kvar lite på lör för att packa upp lite nyheter som släpps på måndag! sen blir det stress hem och fixa sig sedan ner till Tessa o Björn i Åhus för lite vin och tragg innan vi går ner till hamnen och käkar, ska prova nya brevid handelsbaren det heter äspetsrökeri, någon som käkat där? ska bli spännade dem har mest fick men även 1-2kötträtter.. vet Robin inte äter fisk tex,vet dem har entrecot iaf duger nog till Robin! Vi blir ett ganska stort gäng på lördag med ev lite gamla kompisar oxå från skoltiden i åhus ska bli himla trevligt! Många av dem bor inte här längre men e hemma lite över sommaren! Hoppas då på lite sol!
Försöker få ihop att ev åka till Liseberg när jag kommer hem från Rhodos, Rickard vill super gärna.. ja är inte så glad i karuseller men kanske ngt kan jag åka ;-) Tittar gärna på hihih..
Då får jag snart återgå till köket dax att fixa lite mat!! kanske jag gör ev av Rickards favvo? snitzel :-)
Puss hej!!!

Tårar...

Japp först blev det glädje när jag fick brevet och det stor att Anna o Foffo har gift sig och nu är på cypern, dem gifte sig hemma förra veckan och igår stack dem till cypern, sådan glädje! Trode dem skulle gifta sig för jag har rotat lite men anna har varit så hemlighetsfull! men ja trode dem skulle göra det på cypern!! Så glad för deras skull helt underbart!!
Sedan läser jag välkommen på bröllops fest lördagen den 13 aug! Det är ända lördagen detta året som jag inte kan göra något eller ändra på något för då är jag på Rhodos, det är så himla typiskt vi åker en söndag 7-14aug det känns så jädra tråkigt! Vill så gärna dela denna dagen med dem! Jag är så ledsen för detta, vad jag än hade haft planerat den 13aug hade jag ändrat på det för att få vara med på denna festen men nu går det inte..
Det ligger även en liten extra lapp i där det står sandra min lektant :-)
Hon ville att jag skulle hjälpa henne och stå för lekar/underhållning denna kvällen å vad jag älskar sånt och vilken ära det varit!!
Finner inga ord!!

Puh..

Så mycket på jobbet jag är helt slut, totalt färdig! Nu behöver jag verkligen få vara ledig snart.. BARA denna och 2 veckor till.. hoppas inte dem andra 2 veckorna blir så som denna blivit..kaos alltså! Fått så mycket varor att vi inte hunnit med och folk som varit sjuka.. och kommer varor varje dag..
Hoppas på en bättre dag idag!!!
Kramar på er där ute!!!

Vilken fin dag <3

Idag är min ända lediga dag denna veckan och jag vaknade kl 8 och såg att det var jätte fint väder, flög upp ur sängen, startade en maskin tvätt o fixade lite! Smsade Sanra o Syrran vad dem skulle göra idag men ingen kunde med mig o bada! Mamma kom och hämtade mig kl 10 så åkte jag ut till Landön o slappade lite i solen himla härligt!!!
Rickard hämtade mig strax efter 14 när han slutat jobba!! Han började jobba igår igen, hans 3 veckor har gått jätte fort tycker jag! jag tycker det är jätte skönt att ha det framför mig dok känns det ganska jobbigt att jag arbetar hela denna veckan plus 2 veckor till innan semester! Känns som man skulle behöva vara ledig snart! Är ganska tuffa dagar på jobbet nu under semester tider!
Rickard stack och spelade en runda golf för en stund sedan! jag ska slänga mig i soffan och titta på allsången sen tänkte jag :-)
Längtar tills jag o linda ska iväg ska bli så härligt! Vårt hotell ligger direkt på stranden nice!!
Kommer nog bli en drink där nere eller två hihih..

verkligen en mys fredag!!!

I fredags efter ett monter pass åkte vi hem till ida o sebbe för middag och  mys! Jag hade sagt till Rickard att jag kunde köra för jag skulle ändå jobba på lördag och bussarna nu är kaos under kristianstaddagarna..
Vi mötte Mia o ralle utanför så var bra tajming!
Jag verkligen ÄLSKAR detta gäng, jag har varit ärlig mot Ida och berättat innan när jag fick veta att hon träffade Sebbe att jag tyckte si och så om honom fast jag inte kände honom hade jag en del förutfattade meningar..det är så att bo i en liten stad.. nu i efterhand kan jag bara säga att jag haft fel, jag diggar Sebbe sjukt mycket han är så nice på alla sätt och vis!! Detta har jag oxå sagt nu i efterhand!
Jag verkligen älskar att vara med detta gänget!!! Så roligt för att Rickard känner likadant vi har så kul tillsammans med dem!
Vi fick 3 rätter så himla gott allting mmm!! Dem andra drack massa vin,snaps,öl,whiskey,sen grogg hihi man hörde hur ljudnivån bara höjdes under kvällens gång! Nästa gång är det Mias tur igen för nu har vi gått ett varv!! Det har blivit så var Mia som började och sen hade vi middag för dem för 2månades sen och nu var det ida o Sebbes tur, skit roligt hoppas det håller i sig men våra dejter! :-)
Vid halv ett fick vi köra hem för jag skulle upp och jobba hade velat stanna längre..

Linda 25!

Hade inte så mycket foto från festen, hade en super söt på olivia oxå men smsat hennes mamma o frågat om jag fick lägga upp den här men inget svar ännu så vågar inte hihih.. kramizz!

Ebba 1år!!

Lilla Ebba fyller 1år idag!!! Vi ska strax dit på kalas!!! Ska träffa pappa o tjejerna oxå ska bli trevligt! Dem kom ner i tor kväll och bor hos sofie men inte hunnit träffa dem ännu för jag har jobbat så mycket och igår skulle vi på Lindas 25års fest som vi tackat ja till massa veckor sedan!!! Tack Linda för en toppen kväll!!!!
Ebba nyfödd!!
Ebba nästan ett år hihi var på midsommar!!!
Mitt lilla busfrö!!!! <3

Fredag å trött..

Puh haft 2 tuffa dagar på jobbet med mycket varor och mkt folk och pass på många timmar 9-19.30.. helt färdig är jag.. idag har jag varit mkt i ölen och cidern brukar jag inte vara å det är himla jobbigt, men var himla kul!!
Tänkte kanske jag skulle gått en runda på stan ikväll för kristianstadsdagarna börjar ju idag men kände inte att jag orkade eller var så fräsch för det haha! Sparar mig till lindas fest imorgon! men ska hinna med ett jobb pass till innan dess ;-)
Pappa,han tjej och systrarna Ella O Olivia kom igår.. Dem åkte hem till sofie direkt jag jobbade juh.. inte hunnit träffa dem ännu och imorgon har jag oxå fullt upp känns tråkigt när dem väl kommer och hälsar på men så är det.
På sön fyller Ebba ett år herre gud vad tid går fort.. så då får jag tråffa dem!!
Rickard är hos Mattias ikväll dem skulle ev gå en runda på stan så tror att jag ska passa på att gå och lägga mig tidigt idag oxå :-)

Ledig solig dag!

http://www.solresor.se/booking2/step3/?transport=0&type=oneway
Älskar att pricka in en ledig dag när det är strand väder! Så himla härligt idag var det lagom varmt!
lLgt upp en länk på hotellet som jag o linda ska bo på hoppas den funkar denna gången!
Annars heter hotellet Bleu Horizon palm beach och vi åker med solresor 7aug! Ni som var nyfikna!
Såg dem höjt priset med ett par tusen sen jag bokade, kan det vara för det varit fint väder nu några dagar, hmm tur vi redan betalt!
Ska bli så himla skönt!
Ska snart krypa ner jag är dödstrött, man blir så slö över att inte göra ngt allas :-( nu har jag 3 långa jobbedagar framför mig sen lör oxå fast de går fort för sen på kvällen ska Linda ha 25års fest!
Har 9-19.30 både tor o fre :-( imorgon "bara" 8.30-18.30!
Kram hej på er <3

LINDA 25ÅR!!!

Idag fyller Linda 25år och hennes present hon fick idag av sin Robin och hans familj var en resa till Rhodos i aug men ingen mindre än MIG!!!!! ÅÅå det ska bli så underbart roligt! Våra gubbar var i italien i våras o inte så sugna på att åka i sommar så ja o linda har varit lite nere :-( Robin kom med förslaget faktiskt till mig för mera än en månad sen och jag hängde på :-) jag fick bestämma budget o resmål hihi lite läskigt att gör det helt själv! Men både jag o linda älskar grekland o Rhodos har vi inte varit på..
Så hoppas Linda är lika glad som jag :-)
Jag är såå glad detta ska bli så roligt!!!! varit jobbigt att hålla det hemligt :-) men vi har lyckats hålla det hemligt för Linda iallafall!!
Puss hej!!

Söndag igen..

Veckorna går så fort och jag är kass på att blogga..igen!! Det händer mycket roliga saker och en del tråkiga saker men ibland är det bara inget man vill skriva om!! I fredags efter jobbet kom markus och hämtade mig då skulle vi hem till petra o käka, det hade dem bestämt ganska sent på eftermiddagen inget jag visste om.. så var himla trevligt, vi spelade lite kort o så!

I lör jobbade jag igen, Rickard åkte iväg på släkt träff och skulle inte komma hem förrän senare på kvällen!!!
När jag hade slutat hade jag fått sms av Linda, Robin ville hem till mig och hämta Lindas present hon ska få imorgon när hon fyller år, jag har hjälpt honom lite och haft den gömd här hihih.. Så dem hämtade upp mig och hämtade presenten.. ska bli spännande och se om hon gillar den :-) jag gillar den iallafall!!!
Ni som vet vad robin köpt får hålla tyst!!!! Det är bara några få som vet hihi..
Hoppas hon blir glad!!!
Imorgon fyller lilla pärlan 25år!!!!
Jag åkte hem till Petra igår kväll igen och fick lite mat och sällskap :-) Var skönt att bara slappa igår! vakande strax innan nio idag, plockat undan lite som vanligt och andra maskinen är igång!!! ledig mån o tis nu ska bli skönt!!!
Hoppas ni haft en bra helg!! Puss

RSS 2.0