Gud vad jobbigt..

varit på box idag för första gången, gud jag är helt färdig..orkade knappt gå hem från gymet..som tur va körde Marie så jag fick åka den lilla biten haha..60min va passet helt färdig!! Kommer nog sova gott inatt!! Känns skönt att ha kommit igång med träningen nu ska jag bara hålla det oxå!!
Jag behöver verkligen detta!! kul är det oxå när man väl kommer dit haha!!

haft ganska lung idag på jobbet fast vi har haft en bra vecka trots allt, vårat mål är att ligga på topp tio listan i sverige och det har vi gjort denna veckan..mer än vårat bästa kan vi inte göra!!

Gick till arbetsförmedlingen imorse usch det var inget kul..men nu är jag inskriven iaf och fick intyg så att jag får lönegatanti om vi nu inte får ngt nytt jobb med ev nya ägare..

imorgon har vi öppet till 15, vi ska hem till Jens o Malena på kvällen och grilla!

Rickard går intensivkurs denna och nästa vecka på lastbils körkort, duktig!!

Nu kom han hem så får snacka lite med honom innan jag somnar!! kramizz

Tränat..

varit på gymet och kört ett indoorwalking pass..helt slut!! Gjorde mig lite fruksallad till kvällsmat..fast jag åt en tallrik flingor innan träningen annars hade jag nog svimmat haha!
jag o Marie ska gå på box imorgon, har jag aldrig gjort så jag får se om jag överlever haha!!

imorgon ska jag gå till arbetsförmedlingen o skiva in mig suck vad tråkigt... men det måste göras för att jag ska få någon lönegaranti..inte blivit uppsagd än, när jag blir det så har jag lön i 2 månader till..
Dem har sagt vi blir uppsagda 15 maj men man vet aldrig för vi får så himla dåligt med info så det är fruktansvärt dåligt faktiskt!!

Kram på er!!

Landön mys!!!

I går söndag åkte jag,rickard,emelie o fredrik till landön..kl 10 hämta vi dem, sedan åkte vi först till maxi och handla frukost,fika o kött att grilla :-)

Killarna fiskade ute på havet, lånade en båt.. jag o emelie hittade ett ställe där det inte blåste ngt alls så där va jätte varmt o vi kunde sola i bikini såå härligt, dok va där inte jätte mysigt för vi låg bland några buskar haha men varmt va där :-) oj vad solen tar nu fast man inte tänker på det haha, lite röd om snoken..härligt!!

Vi gillade sen mumsigt, jag får bjuda på några bilder orkar inte skriva så mycket idag!!
frukost dax..

Emelie solar..hih..

Lilla svarta pluppen är grabbarna :-)

Älskade mamma hej hej..

Grill mästaren

Såå gott!!

Fredags mys o fest hos Cissi..

I fredags kväll kom Marie hit jag bjöd på lite tacos, hon hade med sin jätte fina blommor till mig och en flaska vin som vi delade..tittade på talang o bara tragga skit..va längesen hon och jag hade myskväll..





på lördagen jobbade jag, sprang ifrån en runda med emelie och köpte present till cicci, hon ska åka till kreta som reseledare så vi köpte massa nödvändigt hihi, tops,plåster,trosa,iprem,kondomer hih,resorb,rakhyvel,skrubbvantar,duschtvål och massa sånt smått o gott hihi..

Vid 18 åkte jag o rickard o hämtade emelie o fredrik sen bar det av till everöd o ciccis föräldrar där festen va..det bjöds på god mat o dricka..men jag tog det lungt..är ju uppe nu hihi, vi ska åka till landön o ha mys söndag..grilla, fiska o sola :-)









Det var lite från min helg..som tur är har vi en hel mys dag framför oss..kommer bilder sen!!

Puss o hej!!

Såå ledsen..

http://www.mobil.se/artikel/aircall_i_konkurs_mob_090423145137-188.html


Orkar ej skriva mera, vet inte vad som kommer att hända heller.. finns 3 alternativ just nu..

* Ev köpare väljer att köpa alla butikerna
* Ev köpare väljer vilka butiker dem vill ha dem andra får stänga
* Alla butiker stängs..

Skit jobbigt att inte veta ngt... i vilket fall blir vi alla uppsagda strax för att vi ska kunna få lönegarantin..
sen om nån köper vår butik få man hoppas på att dem vill ha mig kvar..

Amme, detta hade inget med att din mobil var sen ska du veta, va helt sant att dem va slut och det va 3 som va sena..*Lovar*

Tack för att ni finns mina vänner och familj!!!

igår va jag ledig, lite iallafall..

Igår va min lediga dag, träffade Jenny o lille Leon på stan vi gick och fika och Jenny fick bestätta lite..
Aaa jätte söt, helt underbar va han.. Han sov när vi träffades, sedan när han vakande va det mat dax direkt..



Sedan var det sov dax igen haha :-) jag hann att gosa lite innan han somnade hihi..



Sedan gick vi en runda, Jenny skulle köpa mössa till honom och jag köpte en liten " body" typ.. aa så mycket fint det finns till dem små..

vid ett skulle Jenny åka och hämta Thelma jag gick en runda själv sedan gick ja hem o städade, han inte så mycket förrän vi fick sms/mail att vi va tvungna att inventera butiken bums, va bara att palla sig ner till jobbet stänga butiken och inventera ville inte lämna allt det till Fredrik..så idag gick jag hem lite tidigare för att jag fick jobba 3 timmar igår..går lite tidigare imorgon oxå tror jag.. imoron ska vi hem till Cissi på lite fest, hon ska åka till chania o arbeta som reseledare fuskisen!

Ikväll kommer Marie hem till mig vi ska käka lite o tragga skit!!

Puss..

Godnatt!

Har inte så mycket att säga eller jo kanske igentligen men orkar inte! jag är inte i form..
Imorgon ska jag äntligen få träffa älskade jenny o lille bebisen hihi!

Godnatt mina vänner!

Mår inget vidare..

Nej usch mår inget vidare direkt.. Hoppas bara allt blir bra och att allt löser sig till det bästa, mkt mera kan jag inte säga just nu tyvärr! Håll tummarna bara. Puss

Underbara helgen..

Japp då va snart denna helgen oxå slut, tiden går så himla fort..
I fredags efter jobbet körde jag o emelie ner till åhus för att se rickard match, hämtade upp sandra brandt oxå, vi hade me oss 3 brasse stolar o tittade på grabbarnas match, kom 10min sent då stod det redan 2-0 till åhus suck..men men det ordnade upp sig, slut resultatet blev dok 3-3. sedan körde vi och lämnade sandra och gick upp om och tittade i hennes lägenhet där varken jag eller emlie varit och hon har bott där 4år helt galet juh usch..jätte fint hade hon!!
När vi nästan va hemma ringde älsklingen o va hungrig..hämtade hem pizza gott!!

Jag var ledig igår, va hos marie kl 10 och slingade mig o klippte lite på topparna! Blev lite blondare..
sedan mötte jag upp rickard på stan vi gick och tittade lite, träffade malena o jens tog en fika på torget, emelie kom oxå liten runda!!
Rickard köpte en tröja..

sedan gick vi hem o slappa lite och jag fixade mig och josse kom, vi hämtade upp linda o emelie sedan bar det av till erika ute på landet :-) inte träffat henne på flera år tror jag..
det va bara jag o linda som skulle dit igentligen men sedan smsa erika mig i fredags o sa jag fick ta mä mig nån mera..josse hade skivit till mig på facebook om det hände ngt kul i helgen..så hon va inte sen på att följa med!!
Emelie fick jag oxå med mig :-)
Vi hade vin provning hos erika trevligt, tragga skit och spelade buzz..trevlig kväll..
ska bjuda på några bilder!!





















Vi tog taxi in till grand vid tolv.. Rickard va med nicke o rille dem bastade o så men dem skulle inte gå ut..ops det gjorde dem iaf..och det va dem som va mest på G haha :-)
kul när rickard oxå är ute tycker jag!!
Rickard o Genn.

Jag träffade kära Berra.. Oj vilken kram han fick haha :-)


Glenn o Linda


Nej nu får jag ta hand om min älskling för det finns nån här hemma som mår sämre än mig idag..ops!!

Kramiz!!

Fredag igen tjohoo..

Skönt med snart helg igen.. igår hade vi en ganska trisst dag på jobbet..fick gå lite tidigare, jag o Rickard körde till maxi och stor handla puh!! nej så farligt va det inte haha!! Sedan blev det lite mat och film!!

Snart väntar jobbet igen. ikväll ska jag o Emelie ner till åhus och kolla när önnestad spelar match..
var längesen man var i åhus och kollade fotboll..

Ah ska bli skönt att vara ledig imorgon ska äntligen klippa mig lite.. sedan ska jag o älsklingen gå lite på stan!!
Imorgon kväll ska jag på tjejfest o vinprovning.. Ska hem till en kompis jag inte träffat på flera år, förutom någon gång på grand.. ska bli kul.. köpte gott vin igår och chokladpralin från mitt gamla jobb..man skulle nämligen ha mig sig en flaska vin var och något att bjuda på som man tycker passar med sitt vin :-)

Såg jenny o daniel gosse på födda.nu igår aaa vad fin han var!! Glad att han ska heta Leon, jag gillade inte riktigt det andra namnet dem hade tänkt, hihi nu vet Jenny det oxå :-)
Ha en underbar dag!!

Puh..

Varit på indoorwalking idag, skoj pass tycker jag!! trodde Challe skulle ha det hon brukar ha det på onsdagar men va Linda idag, gillar lindas pass.. får testa Challes en annan gång!!
Tänkt att försöka träna 2 gånger i veckan iaf.. och det har jag redan gjort nu, tränade ju i mån oxå..så kanske hinner med ngt till pass i veckan..

Idag höll jag på att svimma på jobbet.. MALIN kom in på jobbet, inte sett henne sen min 25år fest vilket är såå himla längesen alltså..hon var lika söt som alltid!! Usch vad jag saknat henne, hennes skratt och allt kul vi gjort.. jag vill träffa henne snart.. vill se deras nybyggda hus, såg några foto idag och det såg ut att vara dröm huset eller bara sånt hus man ser i fina tidningar.. inredningen såg oxå ut som ett tidningsutklipp såg jätte fint ut!!
Malin, kan vi inte ses en dag?? Kan vi inte bara bestämma en kväll?
Jag har varit kass på att höra av mig.. men du har inte heller varit så bra :-) haha ska vi skärpa oss gumman??
Hoppas du läser..hihi!!

Puss o kram!!

En gosse..

Grattis mina älskade vänner Jenny o Daniel :-)

Japp Jenny födde en gosse igår kväll vid 21,35, som vi längat efter honom ska bli kul att få se honom och
få prata med Jenny hur alt gott!! Skynda er hem från sjukhuset gumsan!! 8dagar sen var han oxå busen :-)

Älskar er ni är bäst!!!! Pussar!!

Måndag sista lediga dagen..

Japp Måndag idag, och jobbet väntar imorgon igen! Men jag är ledig på lördag så har bara en 4 dagars vecka skönt!! Igår var vi hemma hos Malena o Jens på kalas/påskmiddag! malena fyllde år i veckan! var trevligt som alltid!! Vi åkte hem vid 19,30 va ganska trötta, vi la oss på soffan och såg en film sedan väntade sägen*tröttis*

I dag vaknade vi runt 10, missade one three hill igår och reprisen gick precis när jag vaknade räddade min dag haha :-) Det är ett av dem programen jag verkligen vill följa och andra avenyn såklart haha :-) ganska töntigt men såå bra haha!!

Älsklingen har match nu dem samlades kl 12,30 jag gick och tränade vid 11,30 skönt..
Sedan sprang jag inom video mix och hyrde 3 "sandra" filmen sett den ena nu aaa älskar sådana filmen..

Nu ska jag göra lite sallad, Emelie o Fredrik kommer hit strax och ska bjuda oss på mat hihi.. jag har fått ett uppdrag att göra lite sallad och visst kan jag fixa det :-) Vi ska spela lite buzz o bara tragga skit tro jag !!

lite ledsen att jag missade Rickard match idag, va ju första serie matchen men jag ville inte åka dit ensam inte så kul..hade ju tagit förgivet att Rickard föräldrar skulle dit men dem hade annat planerat, men kommer flera matcher!!

hejsålänge..

Helgen...

Ja helgen är inte slut ännu, skönt!! Men jag har inte hunnit skriva ngt här på någon dag varit fullt upp hela tiden..
Idag fick jag erbjudande att hjälpa Rickards föräldrar lite, jobba ute hos dem.. Men jag kände att jag måste städa, tvätta och handla har inte hunnit göra ngt här hemma på flera dagar.. Inte så fint här hemma..hade gärna hjälpt dem annars men tiden är knapp.. Petra o Robban har oxå massor att göra och mamma har öppnat campingen oxå i helgen och har oxå mycket att göra varför har man inte tid att hjälpa alla?! 24timmar är för lite på ett dygn..
Jag har inte tid att sitta här heller, ska hem till Malena o Jens kl 16 på middag!! Men jag gick upp vid 8,30 så hunnit göra en del redan!!
Marie ska hämta mig 15,30 *tack*

I torsdags kom Bella och Fredrik, vi gick på bio och såg män som hatar kvinnor den va jätte bra tyckte jag, va några riktigt otäcka scener usch!!

I fredags åkte vi ut till landön och bara tog det lungt.. bella o fredrik hängde med och sofie, elias, patrik och hans 2 barn var trevligt!
Vi grillade aa så gott det blev, sofie hade gjort egen potatis sallad så himla god!! Mums!!
Vi kom ut ganska tidigt så först åt vi lite lunch*hamburgare*





Lite glass blev det oxå för vissa..


Elias cyklar massor..


Tommys dotter My kom på besök..


Grill mästaren..


Kära syster..


Tack mamma för en mysig dag!!! Vi åkte hem vid 21,30, både jag och rickard skulle upp och jobba igår..
Jag hade ganska lungt på jobbet..ma hade inte behövt ha öppet till 14 det dog vid 13 nästan..

När jag stängt och gått hem hoppade jag in i duschen och gjorde vi mig sen bar det av till Petra.. påskmiddag mums!! Sedan var det dax för barnen att leta upp sina gömda påskägg på tomten haha.. Men barnen menar alla som inte var tillräckligt gamla för sånt haha..bella skulle givetvis leta påskägg haha!!
fredrik o philip hade lagt hennes långt ute på åkern haha..



Haha det är ingen fågelskrämma det är bella som hittat sitt ägg haha!!
Bella är helt slut haha, man fick inte gå på plasten så hon fick hoppa hela vägen ut...



Elias hittade sitt ägg..


Kusin David..


Älsklingen kollar läget..*finast*


Philip funderar om sitt ägg är uppe i trädet?! men han har fel, bella hade grävt ner det haha..taskigt!!


Nej nu har jag berättat lite om min helg nu måste jag fortsätta!! Hej!!

Tack..

Några har skrivit vilka ni är som läser tack trevligt.. Men vilka är ni andra då? Jag vill fortfarande veta! Igår träna jag wow va längesen,men nu ska jag komma igång igen! Vi har haft det lungt idag på jobbet, hade en kund i höstas som va så hemsk o otrevlig mot oss alla,blev nästan hotfull o läskig..han hade mkt problem me sin mobil..fredrik tog på saj i höstast o hjälpte honom o fixa o greja även om man bara skulle vilja kasta ut honom..när allt väl va klart fick fredrik 50kr haha! Sen dess har vi inte sett honom förrens för 2v sedan.. Fick en klump i magen när han kom in i butiken.. Men han va så trevlig hmm,hans mob strula igen o vi fick skicka på service..han hämta den i helgen lungt o fint haha.. Idag kom han igen,man bara får en klump i magen puh.. Nu ville han ha hjälp o kopiera kontakter till simkortet o lite sådant.. Han e så över trevlig o smörig.. Vi fick 50kr idag o köpa påskgodis för haha kul. Förstår igentligen inte hur han vågar visa saj hos oss! Men lite nöjd måste han vara me oss o jädra dåligt samvete har han nog me allt hemskt han sagt o gjort innan mot oss! Imorgon kommer bella o hennes kille ska bli kul. Bio imorgon..män som hatar kvinnor! Beställt tid till bästa marie hon ska fixa mitt hår..ska bli skönt! Puss hej

Vilka är ni som läser??

Undrar bara vilka ni är som läser min lilla blogg??
hade varit kul att veta, vet att jag har några trogna läsare men vilka är alla ni andra?*nyfiken juh* berätta!!

Kramizz!!


aaaaaaaaaaaaaa...

Vissa människor är såå jädra tröga!!! AA jag är såå arg!! Jag måste ut och gå en lång promenad nu känner jag..
Vill inte vara sur o arg när älsklingen kommer hem vid 21..kan lätt gå ut över honom då..men detta handlar om en sak som hänt på jobbet.. jag är så glad att jag har fredrik han är såå bra!!
Mycket skit får man ta och det är jag inte så bra på.. men hur mycket ska en kund få göra igentligen innan man brister..jag var nära att brista idag..
" kunden har ju alltid rätt"

Orkar inte skriva mera..måste ut o får friskt luft o rensa tankarna!!

Puss o haj!!

Aaa helgen snart slut..

Haft en skojig helg.. i fredags åkte vi hem till petra och käkade lasange som jag beställt gott! Vi såg talang 2009 och bara slappade!! jag va ledig i igår va jätte skönt, satt på torget o njöt av solen gick och tittade lite, fikade med Emelie o bara tog det lungt! Jag fixade iordning mig och va klar i god tid, inväntade att linda skulle höra av sig vi hade bestämt runt sex skulle vi mötas vid pizzerian, tror ni inte att jag byter kläder när det är 5 min kvar tills jag ska gå??? aaaa typiskt mig..jag hade ju varit klar sen halv fem nästan..sen får jag någon konstig tanke o byter om helt haha..jaja..jag gick till linda vi beställde pizza och käkade med en kompis till linda oxå..sedan väntade vi in dem andra tjejerna o festade lite :-) alltid trevligt med tjejfest! Fast det är klart roligare på grand om rickard oxå är ute, men det va ha inte igår..ha jobbar idag ute hos sina föräldrar.. jag har haft en lugn o skön söndag..inte gjort så mycket mesta slappat fast även tvättat o handlat, tänkte göra bakad potatis idag*Mums*
Får se när älsklingen kommer hem..

Får bjuda på några bilder från igår...



















Det får räcka för idag!! Puss o hej!!

Saknar..

Jag saknar mina vänner, hinner inte träffa dem så mycket jag önskar.. Många har jag inte umgåtts me på jätte länge känns skit tråkigt.. Jag är kass på att höra av maj ibland men finns några som är lite sämre än mig haha.. Jag ska skärpa maj. Känns som man vaknar,arbetar,lagar mat,ser lite på tv sen somnar jag.. Döds trött efter jobbet.. Fredrik e sjuk.. Tråkigt o arbeta ensam usch.. Nyss käkat lite, älsklingen är och tränar.. La maj på soffan nu med en skvallertidning haha! Godkväll. Puss

RSS 2.0