30+

I lördags jobbade jag, sedan åkte jag hem och vilade, njöt av egentid då mina grabbar var på kalas hos Marie o Anton..
Jag började chatta med Anna på jobbet och plötsligt var det bestämt att jag skulle följa med henne på en tjejfest och sedan gå till teaterbaren och dansa! kl 18.30 gick jag in i duschen och 20.30 var jag i stan.. Hade jätte roligt, var bara sandra, drack lite vin och dansa massa.. Ska på tjejmys med mammagruppen på lör så vin två helger i rad...



12-0

Idag vann rinkaby med 12-0 och på sön har dem chansen att vinna serien fast då med lite tuffare motstånd och borta i gärds köpinge, spännande! Vi var och heja idag..







Idol..

Nu är riktiga fredagsmyset tillbaka när det är idol på tv!
Igår kväll kom simonette och niclas hit, niclas hjälpte rickard att fixa lite! Jag o simonette sågs nästan hela dagen igår kul! Linda o Robin kom oxå, vi gjorde bakad potatis, mums!
Sen blev det godis och idol! Jag hoppade i säng kl 22 när det var slut, påväg till jobbet nu! Rickard o Walle ska på kalas idag till Anton o Marie! Walle har levt rövare även inatt men rickard har tagit allt inatt ♥
Massa bus med Robin. .

Vigo slappar..



Far och son..



Chillar..



Mysig stund♥

Haft jätte mysigt idag, besök av fina vänner och deras små! En god frukost och en sväng till gittes och skapar oasen! Kollat in tyger, ska be Anna göra mössa och några dregglisar! Köpte en dregglis och en liten pill kudde! Så duktig!

Bjuder på några bilder..














Emelie har BF idag så spännande heja heja.. Kille eller tjej?!!

Snart dax att fixa inför fredagsmyset!



Aj aj..

Walle är så hård i magen, han blir så ledsen när han ska bajsa stackars.. Köpt lite nu som ska hjälpa honom! Han har aldrig varit det innan..
Gett honom katrinplommon men inte hjälpt direkt! Hoppas det blir bra fort.

Tänkte dra ihop en fredags frukost här imorgon vid 10 10.30 om någon är sugen? sen en promenad kanske?!




Farmor..

Idag gick jag och walle hem till min farmor! Vi fikade och busade! Han blev lite rädd för farmors hund happy först men sen gick det bra!
Igår var det 4år sedan farfar lämnade oss, 4år verkligen?! Saknar han väldigt mycket och det är så mycket han har missat, önskar han hade fått träffa Walle ♥ Tänker mycket på honom!










Pyjamasmys ikväll..







Babysång. .

Kl 9 var det dax för babysången, så mysigt! Tog en liten promis innan i kalla men fina vädret!




Efter sången fikar man tillsammans..









Morgon mys..










Godnatt!

Mina gossar sover sen 1timme tillbaka, rickard börjar 03 inatt.. Att Walle har sovit en hel timme är rekord, lönt att krypa ner eller ska jag vänta tills han käkat välling.. lär ju vakna snart. .jag chansar att krypa ner.. kanske det är just inatt allt vänder ;-)





Broby!

Myst lite hos Linda o Robin! Dem bjöd på tacos och Walle bjöd på underhållningen haha! Stannade inte sålänge för Walle blev trött och somna direkt i bilen hem, rickard var trött eftersom han partaj igår och var hemma 03, robin festa mä igår och sen jobb idag :-)
Lindas söta mage och bara en månad kvar jippi längtar ♥
Dem har lånat vår bilstol så satte in den ikväll i deras bil..







Usch vilka dagar..

Att vara sjuk med en liten var en ny erfarenhet för mig.. Att feber kan få en så svag, svettas o frysa och bara känna sig helt övetkörd.. Även en hals som varit så tjock! Idag vaknade jag och kände mig bättre, så är på rätt väg nu! Rickard har haft kaos på jobbet och har varit tvungen att jobba, som tur är har vi nära och kära som hjälpt oss! I torsdags kom Petra och hämtade Walle vid 11 sen hämtade Rickard honom vid 17 när han slutat då hade Petra dessutom mat till oss båda, Rickard åt där och fick matlåda till mig så gulligt! Farmor var hos Petra och hjälpte till med maten :-) Så tacksam, jag sov dem flesta timmarna förutom en film som jag såg, men rörde mig inte från soffan..
Rickard har fått slita här hemma, tagit Walle om nätterna och fixat o grejat och dessutom jobbat, han är bäst! Jag har sovit i gästrummet för att störa dem så lite som möjligt och tvärtom, tror mä smittrisken minskar om ja inte andas på dem hela nätterna.
Igår var Walle mä svärmor, faster Malena och kusin Elli.. Dem busa på stan och eko, även igår låg jag bara o sov förutom besöket hos doktorn, puh ingen halsfluss! Walle har haft kul dessa dagar.. Lite nyttigt för mig att lämna bort honom lite även om man direkt saknar han massa! Idag hade faster Marie paxat honom hihi, men när jag vaknade och kände mig bättre så fick jag ju kolla om hon ändå ville ha honom medans rickard hade match och det ville hon och hade sett fram emot det så Walle åkte för 30min sedan och jag ska nu vila några timmar! Lyckliga som har så många fina runt oss som ställer upp tack ♥

Denna bilden fick jag av svärmor igår..



7 månader idag ♥



Idag har du varit hos oss i 7 månader ♥
Vi är så glada att just du kom till oss ♥

Bläää

Bara flög på mig igår kväll, feber och ont i halsen.. Suck, jobbigt!!! Rickard måste jobba idag mä så bara att bita ihop! Han mådde inte heller 100 igår kväll men som tur var mådde han bra imorse.. Svettas o fryser.. blää..
Synd vi missa babysången idag :-(



Kompisar på besök!

Idag kom Lovian och Vigo och deras mammor på besök, haft jätte mysigt! Grabbarna var vakna lite samtidigt annars sov och åt dem lite om varandra..hihi..fyra timmar sa bara puff..











I eftermiddags åkte vi till kidscorner och blev fattiga men Walle blev nöjd! Nu sitter han mkt bättre och ser ut :-)





Framtidens Zlatan?












Söndags middag..

Igår bjöd svärföräldrar på middag så gott, vi fick även äppelkaka som jag längtat efter det mums! Kusiner lekte så fint ♥







Titta så söt..

Vi åkte hem med en väldigt trött Walle, jag och Rickard tänkte att äntligen ikväll kanske vi kan få se den där filmen och kramas i soffan men inte...30min sovpaus räckte för Walle.. Sen var han mä tills vi ville sova.. Kanske får bli ett klago inlägg längre fram :-)


Ullis♥

Fina Ullis kom med fika igår förmiddag! Saknat henne så var roligt att ses!




Walle uppskattade oxå hennes sällskap hihi..

Mysigt!

Igår kväll var vi samlade hos petra jätte mysigt! Premiär för bakad potatis, mums! Blir nog det på lite fredagsmys framöver hihi ♥ Sedan blev det kladdkaka, hallon, grädde plus att farmor gjort så god rulltårta mums! Vi åkte hem redan strax efter 21 då Walle blev så trött och kom inte riktigt till ro! Hemma somnade han bums, han har käkat mkt inatt 00, 03 och 06.. undrar när han ska hoppa över ngt mål..







Helt slut..

Trött efter en dag på jobbet, gått bra. Kassan satt i fingrarna men det var värre på golvet, kommit så många nya saker och jag har ju inte drukigt på 1.5år förutom lite på möhippan o bröllopet så gud vad mkt man vill prova nu :-) ligger lite efter hihi..
Kan tänka mig jobba lite lördagar sen framöver mä! Vilat nu 40min måste in i duschen nu för om en timme bjuder petra på middag, japp idag igen ♥


Köpte älsklingens favvis kaka mä mig hem så blev god fika i eftermiddags..



Spännande..




Mysig fredag..

Igår var en jätte mysig dag, när vi åkte hem från åhus så frågade jag vad petra gjorde och hon städa å var duktig! Sen hade hon lagt kött i marinad och vi var välkomna så blev grillning, gillar sånt när det blir impuls!




Walle somna på promenaden dit men bara 10min, vi busade sen gick jag en runda till med honom så han kunde sova lite till..





Åhus..

Imorse tog vi en tripp till öppna förskolan, sandra brandt tyckte att vi skulle hänga på så det gjorde vi, mötte upp Tina oxå där, mysigt. Liten sångstund tillsammans sen var det fri lek och smarrig fika för oss mammor o barn.. Blir att följa med flera gånger..









När vi kom hem fortsatte vi leka..


Nu ska vi hem till petra o se vad hon gör för kul hoppas han somnar i vagnen dit annars blir det nog en tuff em :-)


Smälter..

Denna bilden fick mig att smälta igår kväll ♥ Och det är mina gossar ♥



Sång..

Igår var det dax för andra gången av baby sången, Lina och Emelie var med denna gången. Barnen gillar det, sedan fikar vi efteråt! Jennie en gamal klass kompis går oxå där roligt, och skönt att det är i Rinkaby :-)




Kl 11 igår ringde min tandläkare och frågade vart jag var, hade helt missat att jag skulle dit igår trode det var idag..Dem undra om jag kunde komma 16.40, annars kostade det 400kr Jag blää pengar jag inte direkt ville lägga på det så bara att åka till stan. Efterlyste fika vän och Bella nappade, hon hade lunch.

Petra var snäll och passade Walle medans jag var hos tandläkaren. .





Shoppat..




Dax för lång pyjamas igen..bara att köpa..

Denna fina mys mjukis dressen kunde jag bara inte låta bli att köpa.. Älskar sådana hela dressar.. hitta fin på hennes mä med stjärnor men valde denna fast båda var så fina..




Mysig söndag..

Gick hem till petra i eftermiddags och myste! Fick riktig god söndags mat och vi gjorde en jordgubbspaj till efterrätt! Älskar att vara hemma hos dem ♥ såklart inte för maten utan för deras sällskap, man får någon positiv energi där i från och man har alltid så mysigt och lätt till skratt ♥ Sen att Petra lagar bästa maten gör ingenting.. hihi..









Kräftskiva

Mums så gott.. Bjuder på lite bilder!































Strax innan tolv åkte vi hem och då spårade det ur har jag hört :-) nej så illa var det nog inte men kul hade dem..
Tack för en trevlig kväll!!


wiii..

Kanske svårt att se men där är två vassa tänder..



Hemma idag mä..

Varit hemma idag mä och snorat, Walle har hostat!
Walle blev störd hela eftermiddagen igår av hosta så han kunde inte sova tyckte så synd om honom.. Mamma hjälpte mig lite med Walle igår när hon slutade skönt. Vid 16.30 mailade jag barnläkaren i åhus som hjälpt oss mkt,han svarade efter 15min.. han ville lyssna på Walle om han ev skulle skriva ut mollipect.. han undra om jag kunde komma direkt men varken jag eller Walle var påklädda så jag frågade när jag senast fick komma, han sa 18.30 funkade för honom, han stänger 18 men då var han tvungen att köra sin son till träning.. vilken service att sedan komma tillbaka och hjälpa oss.. Sen till maxi igår direkt och hämta hostmedicinen. .
idag har Walle och jag sovit en del skönt! Rickard kom hem lite tidigare från jobbet mä!
Ikväll skulle vi varit på fredagsmys hos Jenny o Daniel men fick ställa in det så tråkigt :-( hade sett fram emot det!

Walle somna nu 20.30 men 15 min räckte sen var det full rulle igen..galet!!


2st vassa bissingar har nu visat sig hihi så gulligt!!

Glömt att berätta att vi var på ikea med syrran i onsdags..








Önskar en okej natt... Nattis!


Mys hemma idag..

Walle har fått hosta och min näsa rinner nu, så idag blir det bara mys! Vill ju orka mä allt kul i helgen!






Tummen upp för mys i soffan..



Förkylda..

Båda mina gossar har varit förkylda och det har varit tufft här hemma, fått ta Walle själv 2nätter nu och Rickard har fått sova i gästrummet så han kunde få lite sömn och orka mä jobbet stackaren!
Men idag är det mkt bättre skönt!



Äta mat har vi orkat ändå..



Fick ett sms av sofie nu om vi skulle åka till Ikea i em så det lutar åt det..

Igår kväll gjorde jag milkshake mums!





Kräftor..

Såå sugen på kräftor och ingen kräftskiva har man blivit bjuden på :-( så nu har jag tvingar syrran att äta kräftor med mig och vet att någon mera är sugen :-) så äntligen på lördag mums!!!

Min mys pelle..( bild från helgen )





Tack Bella o Stoffe ♥

Dem hade fina saker med sig från Spanien till Walle!!



RSS 2.0