Torsdagen..

Natten till tor var ingen hit alls, vi lyckades få Walle att somna i sin säng runt 22 så då gick vi mä och la oss 22.40 började det han hamna på magen och blev ledsen kan ju inte vända tillbaka sig :-( bara upp och vända honom..sen blev han ledsen igen efter liten stund och ja kämpade lääääng till att få honom att somna om i sin säng till slut orkade jag inte mera så la honom mellan oss och bums han somna direkt :-/ vet det är fel men ibland säger tålamodet stopp.. Rickard skulle ju upp och jobba mä!
En fin vän, Simonette kom med lunch som vi mumsade på sen tog hon Walle på en lång promenad så fick jag vila och läsa en tidning hon hade köpt såå gulligt av henne! Walle hade vatt jätte snäll!


Tack för alla tips vi testar alla :-)

Frukost imorse, banangröt!





Kommentarer
Postat av: Frida

Som jag skrivit innan, vet precis hur det är! Inatt var bog en av våra värsta nätter! Nu är visserligen en tand på g men hon har hållt på såhär nästan 7 veckor tillbaka! Tålamodet är obefintligt och gråten nära hela tiden! Vi testar också allt möjligt men just nu ligger hon mellan oss för det är det som fungerar bäst (!!) "skönt" att andra är i samma sits fast man inte önskar någon det, men det är skönt att någon annan förstår!!

2013-08-16 @ 14:13:12
Postat av: sandra

Frida, puh ja det är fruktansvärt! Jag är nyfiken vilken frida du är? Känner jag dig? Har du blogg så man kan skriva tillbaka till dig?

2013-08-16 @ 14:44:21
Postat av: Simmo

Finaste snäckan! Det finns inget fel, ni får göra det som funkar för er! Det är ju inte meningen att ni ska behöva gå omkring sömnlösa och känna er frustrerade :( Kanske behöver han denna närheten just nu för att om ett litet tag vilja ligga själv istället! Håller alla tummar och tår för att ni snart ska få lite sömn!! Massor av styrkekramar!:))

2013-08-16 @ 20:33:51
Postat av: Liza

Walle behöver säkert er närhet, tycker inte ni ska kämpa er fördärves utan låta han ligga mellan er, vår lille var iofs duktig att sova i sin egen säng första året, men sen kom han på att det är mycket mysigare stt ligga mellan oss, och det gör han fortfarande, han behöver mkt närhet och det låter vi han få!, :)

2013-08-16 @ 23:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0