Godmorgon!

Idag börjar jag jobba kl 11-21.30 ikväll är det en provning jag ska hjälpa till på! Ska även packa upp lite nyheter för imorgon släpps det massa nytt :-) Igår var oxå en lång dag blev 8.30-21 för vi hade möte som vi har en gång i månaden ca! Hade fått sms av Rickard att han sov nog igår när jag kom hem för han började 03.30 imorse! Så vi har jobbat om varandra lite kan man säga!! Får se om han är vaken ikväll när jag kommer hem!
I måndags va jag ledig då hämtade mamma mig så hämtade vi Bella o körde henne till tåget hon är i spanien nu och överraskade sin pappa som fyller 70år på fredag! Vilken present han fick :-) Hon skrev igår att dem hade 24grader och att det blev ett dopp i poolen! Fusk! Sen körde jag o mamma och lunchade för vi ville stanna i stan till kl 13.30 då det var besöks tid på sjukhuset! Fick smsa av Sofie att hon nog skulle få åka hem, så vi fick faktiskt ta med henne hem när vi kom, skönt!!
Dem hittade inget annat på henne förutom att mjälten blivit ännu lite större än vad den redan var så kanske den gör att hon får svårt att andras i bland om den trycker på.. dem sa att hon nog även fått sitt första migrän anfall :-( det var ju därför hon åkte in i söndags för det kändes som nån hade skjutit henne i huvundet och hon spydde av smärta..
20mars ska hon till Göteborg i 2-5dagar för ytterligare undersökningar! Min älskade syster!!!
Ska vara i stan kl 10 idag så har jag en timme på mig att handla ngt till mamma som fyller år imorgon!!!
Kram!!
Bella o hennes pappa!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0