schvisss vad tiden går fort..

Måndag igen, man har knappt haft koll på dagarna på senaste tiden..

Nyår hade vi väldigt trevligt hos Emelie o Fredrik god mat och lagom fest :-) lekte lite och årtoch drack gott! Va himla kul att fira med gamla vännerna från för hihi brandt,emelie och carro vad mkt galet vi gjort :-) Elias böev så himla rädd för raketerna stackrn :-(
När vi kom in efter tolv..brr vad kallt ..så tog vi bort ett av borden så fick vi lite dans yta haha..tack Emelie o Fredrik!! Glömde min kamera men ska få bilder från dem andra!! Linda o Robin kom inom och sa hej trevligt!!!

På fredagen sov vi länge :-) smsade med petra när jag vaknade och dem hade mycket mat över sen deras fest så vi tog med en film sen körde vi till dem och åt oxfile och potatisgratäng mm.. bara slapp i soffan och myskläder det gillas!!! filmen va kass dok..

I lör arbetade jag.. Rickard va med Macke..
När jag kom hem blev det lite slapp i soffan..sedan visade det sig att det blev slapp i soffan hela lördags kvällen för mig ensam.. ja men det va ganska skönt ändå :-) man har haft så mycket folk runt sig så länge nu så va inte fel faktiskt!!

I går åkte vi hem till svärföräldrarna på lite söndags mys.. rasmus skulle laga sin lövgiff gryta som vi alla va spända på hhih oh visst var det gott!! malena o Jens kom oxå så fullt hus!! Blev lite uno och kortspel jag förlorade duktigt men va kul att lära sig ngt nytt.. nu ska jag utmana petra på onsdag i lite kort hihi..

Varit på stan idag med Petra o farmor, köpt presenter till davis och Sofie, kalas för dem på fredag för då fyller dem år!!!
Tog en runda på maxi oxå och storhandla!! Ska starx laga lite mat å så att de är klar när rickard kommer hem!!
Imorgon blir det jobb för min del :-)

På tor ska jag äntligen göra ngt med mitt hår :-) skulle gjort det förra veckan men va sjuk då ju..
Puss o hej!!



Kommentarer
Postat av: kiki

Men hej stumpan!

Du det var inte igår direkt:)

Hoppas du har haft underbara dagar.

Puss o kram

2010-01-04 @ 20:45:28
URL: http://colorista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0