Nu har vi sagt hejdå..

Ja, i fredags sa vi hejdå till farfar.. Det var en jätte fin dag, en jätte sorlig dag och en fruktansvärt jobbig dag.. begravningen var i fjälkinge kyrka.. Så himla jobbigt..nu förstod man att detta va på rikigt..

Vi va där ganska tidigt..dem sem ville fick gå in i krykan och titta på farfar när han låg i kistan.. men jag ville inte.. Bella gjorde det, hon gick in till honom och gav sitt brev till honom så det fick han med sig i kistan..likaså sin hund tussi som fick avlivas, tussi va så gamal och hade sådan värk..men farmor har inte fått avliva henne för farfar.. det va verkligen farfars hund.. farmor bestämde sig för att avliva henne så att hon fick följa med farfar i kistan.. hon låg i en urna vid hans sida.. Tussi har alltig gått vid farfar sida och det skulle hon få fortsätta med! Så fint!

Det va jobbigt i kyrkan.. men det var ännu jobbigare sedan när vi alla gick ut och fick se när kistan hissades ner och vi alla fick gå fram och lägga våra blommor och säga hedå.. solen sken på oss alla när vi stod runt graven såå fint tror verkligen att farfar såg oss alla där som samlats runt honom! han tyckte om uppmärksamet!!
Glömde säga att han fick sin cowboy hatt oxå med sig :-) den va han stolt över!!


Vi närmsta åkte hem till petra sedan och åt lite, va skön stämning sen..alla va ledsen men samtidigt kunde vi skratta och prata minnen.. va skönt att få vara med alla där!

Eko hade tänk ljus och hedrat farfars minne va fint!!!

Jag och rickard stannade hela kvällen..vi spelade spel, åt godis,såg idol och bara umgicks va mysigt!

I går jobbade jag, sedan åkte vi hem till Rickard föräldrar för att fira Marie.. åt god mat dok samma som hos petra efter begravningen, men det va gott så gjorde ingenting..exotiskplanka..

jag va jätte trött, vi åkte hem vid tolv..

Nu ska vi strax hem till petra för att fira robban han fyller år..fullt upp hela tiden.. :-)

ha en mysig söndag!!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Mitt i allt det jobbiga och hemska låter det ändå som det var ett vackert avslut, skönt att ni har varandra och kan umgås och prata minnen. Det är ju trots allt det roliga och fina man skall minnas! Kramar i massor till dig och Rickard.

2009-10-05 @ 10:02:58
Postat av: Linda

Låter som en fin dag...så fint att solen lyste när ni skulle hissa ner kistan..



puss

2009-10-05 @ 18:50:38
Postat av: Anna

usch va sorgligt med din farfar! Tänker på dej snäckan!

Kram

2009-10-07 @ 22:33:07
URL: http://jagegomoi.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0