Dagen man vill glömma...

Yes igår hade jag en sådan dag..
Började på morgonen när jag skulle köra motorväg.. Då är det en tjej som ska hoppa från motorvägsavfarten vid maxi.. fullt av poliser och det blir avspärrat från båda hållen.. ok då kör vi i stan iatället..gick inget vidare men men.. massa små saker att tänka på.. fick motorstopp plötsligt 2 gånger hmm brukar jag aldrig få..närvös kanske?!

Kommer till jobbet och sätter mig i kassan.. en tant svimmar i kön.. hon vill ha hjälp hem så var bara att ringa en taxi.. några minuter senare ser jag mot rulltrapporna en tant som faller mer med sin rollator..slår en volt och landar rakt i sten golvet..puh..ambulans kom..
Pratade med vakten sedan hon hade brytigt lårbenshalsen,handled mm.. det gör ont i hela mig liten tant..

Fick ett jätte fint sms av syster där hon skriver hur mycket vi betyder för henne hur mycket hon älskar oss.. Vi är inte så bra på att säga sånt till varandra.. Men som hon oxå skrev var att vi måste ta vara på tiden vi har tillsammans, det har vi lärt oss senaste tiden när mycket hemskt har hänt i våran omgivning..
Hon mår inte heller bra, fram och tillbaka till doktorn.. :-(

Det är inte alls bra med Jens, fick sms av malena igår att dem skulle nu vidare till Malmö, man tänker på dem hela tiden.. vi skulle till yllan i helgen allihopa.. nu blir det inte samma sak utan dem..

Rickard bara låg på soffan igår hela kvällen, vi sa inte så mycket tillvarandra..bara några kramar ibland.. allt är bara jobbigt..när ska allt bli som vanligt..

ikväll ska vi hem till Mia och Björn och barnen ska bli mysigt, behöver göra ngt..

En galen bil på Jens från hans svensexa hihi.. Du måste bli friskt nu..


puss

Kommentarer
Postat av: Linda

Blir inte samma roliga stämning på lördag som de va tänkt :(



Marie berättade igår mer om Jens...:(



Hoppas han blir frisk...



puss

2009-11-27 @ 11:19:20
Postat av: Ullis

När ska eländet ta slut...? Hoppas allt blir bra med alla snart...vi skall verkligen ta vara på tiden, måste ses snart igen,va så mysigt! Kram kram

2009-11-27 @ 22:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0