Bölig..

Mmm inne i en böl period känner jag, kan bara börja gråta när som.. jätte känslig.. men men det hör väll till..
Igår va vi hemma hos mamma på middag, jag har som sagt lite problem med mitt ena ben som ser ut som ett kärring ben, jätte blått..hårda blåa plaffar liksom som blir varma..ytliga åderbråk, även sådanna räliga åderbrock som går uppe på huden som maskar..blää.. Fick för mig att visa min mamma dem igår.. Det blev värsta paniken hon blev jätte orolig..likaså jag då när jag såg hennes blick, plus systrarnas.. knappt vågat visa Rickard för jag tycker det är så hemskt! När vi hade åkt hem ringde mamma då hade hon ring sjukvårdsupplysningen men dem ville såklart prata med mig..så mamma bad mig ringa dem vilket jag gjorde, hon vet jag är så rädd för allt som heter sjukvård.. jag bröt ihop i soffan men tog mig i kragen och ringde dem.. Mamma som inte hundra litade på att jag skulle ringa smsa Rickard för att se så jag ringde haha lilla mamma känner mig! Dem sa det inte va proppar för dem syns inte..och man fick andra sympom då än dem jag har.. Dem tyckte jag skulle ringa min barnmorska idag..
Så det sa jag till mamma!! När jag vaknade idag 08.15 va där ett sms från mamma som hon skickade kl 07.40
-vaken?
Hon hade typ drömt mardrömmar om mina ben :-/
Jag ringde dit min barnmorska är men hon va fri idag, dem tog mitt nummer och skulle ringa mig under förmiddagen
Smsa mamma och berättade det!
Kl 12 hade dem fortfarande inte ringt.. mamma tyckte det va dåligt och bad mig ringa dem igen vilket jag inte gjorde..( mamma hade då hört av sig typ 3 gånger och frågat om jag hört ngt)
Bella kom och hämtade mig vi skulle några ärende, jag tänkte jag kunde åkt inom barnmorskan o visat mitt ben när jag ända va i stan..men hon han ringa mig innan jag va där.. Jag berättade och hon frågade lite frågor, det slutade med att jag fick tips om en salva att köpa på apoteket och använda mina stödstrumpor flitigt, får ge det en chans :-/ Hoppas det hjälper..
Ringde mamma och berättade det, det första hon sa var
- Ville dem inte ens titta på dina ben?!
Jag vet det inte är farligt men det är inget kul alls..
 
 

Kommentarer
Postat av: Challe

Åh din stackare :(
Hoppas att salvan och stödstrumporna hjälper dig!
Kram

2012-11-05 @ 19:32:13
URL: http://challekarlsson.blogg.se
Postat av: Ullis

Lilla vännen...det ordnar sig! Tänk vad du får för det! Det andra kan du fixa sen, det vet du ju;-) Med risk för att låta som mamma nr.2 så tyckte jag nog också att de borde titta på det! Jag behövde tex ha hela strumbyxor för extra stöd. Kram o böla på, det får man. <3<3

2012-11-05 @ 20:06:02
Postat av: Linda

Åh gumman, hoppas de går över snart å att det inte e nåt farligt :(
Tänker på dig <3

2012-11-07 @ 17:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0