Semester!

Jag har semester denna veckan det är faktiskt jätte skönt jag behövde detta :-)

I måndags fyllde bästaste petra år det var kalas för henne mycket trevligt, på dagen var jag med sofie och barnen en runda på stan! Mys!
igår åkte jag,petra o bella till nova lund sofie hade varit där förra veckan hon hittade inget direkt men jag var sugen på att åka dit ändå, jag hittade faktiskt lite grejer så är jätte nöjd!
När jag kom hem igår fixade jag lite mat och älsklingen kom hem efter att ha kollat på nya bilar, han är jätte sugen på att köpa ny bil och har varit det ett tag.. han var som ett litet barn på julafton när han prov kört lite bilar.. han hade en hemma i natt för att köra lite med, vi får se om han nanat på saken :-)
han är nog hemma hos sina föräldrar nu och rådfrågar lite, jag kan ju INGENTING om bilar!!
Typiskt denna veckan när jag är ledig jobbar rickard 05-14 vilket gör att han inte vill cykla till jobbet annars hade jag ju haft bil om jag velat gör ngt! Skulle vilja ha en gamal skrutt bil ibland att köra runt i..
Idag åkte jag och farmor till robins affär och kollade nya köks möbler till henne hon beställde nytt bord o stolar, sådana stolar vill jag oxå ha..jätte fina o sköna!
Vi skulle inom broby för jag ville handla en grillad kyckling bla för ska göra kycklingsallad sen tog vi fel väg tillbaka så blev en omväg på småvägar där man bara såg träd runt sig haha vad vi skrattade! åkte hem och fikade hos farmor! haft en trevlig dag!!
bakat några kärleksmums för i kväll får jag besök av Sanra vi har inte setts på alldeles för lång tid usch får dåligt samvete  när det går så långt mellan gångerna..
ska träffa Ullis oxå måste höra av mig till henne, även en som jag gärna vill träffa och det har gått för lång tid :-( jag kan göra listan lång för är flera jag länge försökt att hinna träffa..
kramar på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Syrran!

MEN GAHHHHH vad jag blir knäpp på dig!!!! hehe vi har två bilar som oftast bara står o samlar pollen på dagarna... har iaf en bil som ALLTID står. Det går JÄTTE bra att låna den!!!! speciellt denna veckan när du har semester!!!! för sören kom hit och hämta den!!!!



kram!!!

2011-05-25 @ 17:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0